GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadserbjudande - Oktober

Point stars W1000

 

POINT är pHformulas omtyckta dag- och nattkrämer som bl a har ett flertal peptidkomplex samt andra effektiva ingredienser.

POINT innehåller cellsignaler som reglerar cellfunktioner med hjälp av signalpeptider, bärarpeptider, signalsubstanshämmande peptider och enzym-hämmande peptider.

Du kan välja mellan att använda en POINT produkt morgon och kväll eller använda POINT multi protect på morgonen och POINT age reverse eller POINT extra firm på kvällen.

POINT multi protect - Ålder: 25+
En “anti-ageing” återfuktande dagkräm som rekommenderas till en normal hud, en hud som har en skadad barriär orsakad av daglig negativ stresspåverkan, föroreningar, rökning mm. En optimal kräm för en känslig hud, krämen återfuktar och återuppbygger huden. Huden får ett ökat skydd, bättre balans och ett ökat välmående samt upplevs lugn och smidig. Anti-oxidanta ingredienser skyddar mot fria radikaler för att motverka för tidigt åldrande samt skyddar mot föroreningar.

Erbjudandepris: 1.118:- (normalpris: 1.398:-)

POINT age reverse 50 ml - Ålder: 30+
“Age reverse cream” - 24-timmarskräm fylld med en cocktail av peptider och växtextrakt vilka minskar tecken på för tidigt åldrande samt ger en ökad spänst och elasticitet. Super anti-oxidanter deltar i processen för att minska tecken på UV-relaterat för tidigt åldrande och solskador. Ett avancerat peptidkomplex stimulerar collagen-produktionen och glykoaminoglukan-syntensen i hudens fibroblaster.

Erbjudandepris: 1.198:- (normalpris: 1.498:-)

POINT extra firm 50 ml - Ålder: 40+
Denna kraftfulla och lyxigt formande 24-timmarskräm är framställd av en unik kombination av ingredienser som bl a inkluderar ett peptid-komplex vilket supportar hudens egna skyddssystem: elastin, collagen och proteoglycaner. Huden kommer att få förfinade linjer och rynkor, ökad spänst, upplevas len, smidig och uppstramad.

Erbjudandepris: 1.198:- (normalpris: 1.498:-)

Obs. Våra månadserbjudande erhålls hos utvalda salonger! Hitta din lokala pHformula salong här

 

UPP