GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadens erbjudande - November

50ml Neck recovery w700

 

hals w500

Fokus på hals och dekolletage!

N.E.C.K. recovery
Det är viktigt att ta hand om hals och dekolletage på samma noggranna sätt som ansiktet. Huden på framför allt dekolletaget är väldigt tunn och känslig. Den består av färre talgkörtlar än andra hudpartier vilket gör att den lätt blir torr.

Redan vid 40-årsåldern minskar underhudsfettet på hals och dekolletage, ålderstecken syns därför tidigt här. Solskador leder också till att åldrande och hyperpigmentering tidigt framträder på dessa områden.

pHformula har utvecklat en specialprodukt för hals och dekolletage – N.E.C.K. recovery som på bästa sätt behandlar dessa partier!

N.E.C.K. recovery består bl.a. av ett unikt avancerat glycoprotein complex som stramar upp en oelastisk och åldrad hud på hals och dekolletage. pHformulas N.E.C.K. recovery förbättrar hudens elasticitet och fuktnivåer, något som ger den ett fräschare utseende och ett ökat välbefinnande.

För ett optimalt behandlingsresultat rekommenderas även att besöka en pHformula hudspecialist för att behandla hals och dekolletage med en behandling anpassad för detta område.

pHformulas hals- och dekolletagebehandling kombinerar salicyl-, mandel– och lacticsyra vilket ger en ytlig exfoliering och ökad cellförnyelse. Behandlingen reducerar för tidigt åldrande och minskar hyperpigmentering på hals och dekolletage och bidrar till en allmän förbättring av hudens tillstånd. En behandlingskur är c:a 4-6 ggr på salongen och samtidigt använda N.E.C.K. recovery hemma morgon och kväll rekommenderas för bästa behandlingsresultat.

Obs. Våra månadserbjudande erhålls hos utvalda salonger.

Erbjudandepris: 590:- (normalpris: 738:-)

Hitta din lokala pHformula salong här

 

UPP