GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadens behandling - Januari

PeelOffochTDSfirming jan18 w500

 

peel w500

Välkommen att boka en A.D.V.A.N.C.E.D. peel-off mask behandling hos en pHformula hudspecialist!

De aktiva ingrediensernas egenskaper:

Aktivt kol - en förträfflig naturlig ingrediens som hjälper till att rena, lugna och balansera huden. Aktivt kol absorberar skadliga ämnen upp till 100-200 ggr sin egen vikt vilket gör den till den idealiska ingrediensen i A.D.V.A.N.C.E.D. peel-off-mask.

Växtextrakt - en naturlig sammansättning med en synergistisk effekt för att motverka de skadliga effekterna av oxidativ stress. Växtextrakt innehåller bl a extrakt från murgröna, solros och fytinsyra från riskli. Egenskaperna från denna unika kombination av aktiva ingredienser hjälper till att bibehålla fukten i huden, ge balans och att skapa ett optimalt välmående i huden.

I behandlingen ingår även T.D.S. firming, ett serum som används för en anti-age behandling av ansiktet, ögon– och läppområdet. Det består av en unik kombination aktiva ingredienser som effektivt återuppbygger, vitaliserar, stramar upp, ger lyster och återfuktar det känsliga behandlingsområdet. Ampullerna består av en unik kombination aktiva ingredienser - pyrodruvsyra, hyaluronsyra, CYTO-STIM samt THPE som effektivt återuppbygger, vitaliserar, stramar upp, ger lyster och återfuktar huden.

Behandlingen rekommenderas till fina linjer och rynkor, för tidigt åldrande, fotoskador samt oelastisk hud.

 

Hitta din lokala pHformula salong här

 

UPP