GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadens erbjudande maj - Fokus på den mogna huden

new age group w1000

 

pH random4 w500

 

Fokus på den mogna huden

pHformula erbjuder denna månad ett förmånligt pris på produkter som rekommenderas till en åldrad hud.

Erbjudandet innehåller:

E.X.F.O. cleanse 100 ml - mild, återfuktande rengöringsprodukt, som effektivt avlägsnar make-up och orenheter. E.X.F.O. cleanse har följande egenskaper: mild exfoliering, mjukgörande, lugnande och återfuktande samtidigt som hudrodnad och irritation reduceras.

Användning: E.X.F:O. cleanse är en multifunktionell produkt vilken kan användas både som rengöring, makeup-remover, peeling och mask.

A.C.T.I.V.E. formula 20 ml - unikt utvecklad för att användas före och under en pHformula “skin resurfacing” kur för att förbättra och bibehålla behandlingsresultatet, men kan även användas som ett komplement till natten för att förbättra hudens välmående.

A.G.E. recovery 30 ml - unik kombination av aktiva ingredienser som arbetar parallellt för att stimulera hudens återhämtning och förstärka, optimera och bibehålla behandlingsresultat. Den förstärker och bevarar en välmående hud och motverkar långsiktigt framtida skador.

Användning: A.G.E. recovery rekommenderas alltid vid kurbehandlingar men är även en viktig produkt som används 365 dagar om året under en återfuktande kräm som t ex P.O.S.T. recovery cream.

P.O.S.T. recovery cream 50 ml - 24-timmars mjukgörande kräm som innehåller en kombination av fuktighetsbevarande ingredienser. Den hjälper även mot torrhet i huden och har anti-inflammatoriska och anti-oxidanta egenskaper.

Obs. Våra månadserbjudande erhålls hos utvalda salonger.

Erbjudandepris: 1.468:- (normalpris: 1.798:-)

Hitta din lokala pHformula-salong här
UPP