GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Skydd för din känsliga sommarhud!

pHformula sommarerbjudande w1000

 

b3 bag

B3 Journo w600

Skydd för din sommarhud!

 

U.V. protect SPF 50+ - överlägset skydd mot UVA/UVB-strålar samtidigt som den minskar inflammation orsakad av infraröd strålning. Den rekommenderas till dig som vill motverka åldrandet och minska risken för hyperpigmentering. Rekommenderas till alla året runt för bästa möjliga skydd mot åldrande och hyperpigmentering. Innehåller bl a UVA- och UVB-filter för dagligt bredspektrum som skydd mot infraröd strålning.

Enzymatiskt fotoskydd – en aktiv ingrediens som motverkar synliga tecken av fotoåldrande så som ”age-spots”, rynkor och torrhet. Den hjälper till att förstärka den naturliga hudbarriären, förbättrar fuktnivån och cornecyt-bindningarna, skyddar cellerna från UV-relaterad skada då den minskar inflammation.

Co-enzym Q10 som är kraftfullt anti-inflammatorisk. C-vitamin som befrämjar att huden reparerar och stimulerar cellens återuppbyggnad, E-vitamin som är en effektiv återfuktare med kraftfullt anti-inflammatoriska och sårläkande egenskaper.

U.V. protect SPF 50+ rekommenderas 365 dagar om året ovanpå pHformulas dagkräm samt vid soliga dagar på stranden.

VITA B3 i 20 ml - återfuktande 24-timmarskräm som innehåller allt en barriärskadad hud kan önska sig. Den passar även mycket bra till tidiga stadier av rosacea samt hudrodnad pga negativ miljöpåverkan. VITA B3 rekommenderas även till en obalanserad akne hud.

I erbjudandet medföljer en fin strandväska i tyg.

Obs. Våra månadserbjudande erhålls hos utvalda salonger.

Erbjudandepris: 648:- (normalpris: 816:-)

Hitta din lokala pHformula-salong här
UPP