GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Årets Julkit!

necesär Storbild w1000

 

necessärjul w500

Årets julkit är äntligen här!

I år erbjuder vi två förmånliga julklappserbjudande.

Paket 1 kommer i en praktisk necessär och består av:

  • A.C.T.I.V.E. formula - unikt utvecklad för att använda före och under pHformula “skin resurfacing” kur för att förbättra och  bibehålla behandlingsresultatet.
  • P.O.W.E.R. essence tonic - innehåller kraftfulla ingredienser som gör att huden får ökad spänst, återfuktas och vitaliseras. Naturliga ingredienser återfuktar och tillför näring till huden vilket förbättrar strukturen och ger en ökad lyster. Produkten är lättabsorberad och förbereder huden för en bättre penetration av produkter som appliceras efter P.O.W.E.R. essence tonic.
  • P.O.S.T. recovery cream - mjukgörande 24-timmars kräm innehåller en kombination av fuktighetsbevarande ingredienser för maximal återfuktning. Den hjälper omedelbart mot torrhet i huden och har utmärkta antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaper.

 

Erbjudandepris: 995:- (normalpris: 1.601:-)

Point storbild w1000

 

Point Julkit w500

 

Paket 2 består av:

POINT multi protect i försäljning och refill (refillen ingår utan kostnad i paketet).

En “anti-ageing” återfuktande kräm som rekommenderas till en normal hud, en hud som har en skadad barriär orsakad av daglig negativ  stresspåverkan, föroreningar, rökning mm. En optimal kräm för en känslig hud och en hud påverkad av miljörelaterad stress. 

Krämen återfuktar och återuppbygger huden. Huden får ett ökat skydd, bättre balans och ett ökat välmående samt upplevs lugn och smidig. Anti-oxidanta ingredienser skyddar mot fria radikaler för att motverka för tidigt åldrande.

Innehåller SPF 15.

Obs. Våra julkit erhålls hos utvalda salonger.

Pris: 1.398:- (normalpris: 2.296:-)

Hitta din lokala pHformula-salong här
UPP