GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Nyheter!

pH news w1000

 

mela serum dropper copy w500

pHformula lanserar nya produkter under hösten!

MELA concentrated corrective serum

Består av en unik kombination av aktiva ingredienser och olika fuktbindande ingredienser vilka tillsammans ger lyster, en jämn hudton, avgiftar cellerna, reducerar pigmentering samt ökar hudens välbefinnande och fuktnivå.

Rekommenderas till alla hudtyper, olika hyperpigmenteringstillstånd, hud som visar tecken på fotoåldrande, torr och fuktfattig hud samt fina linjer och rynkor.

4-Butylresorcinol – hämmar melanogenesen genom att hålla tillbaka tyrosin syntesen och omedelbart hämmar tyrosinaktiviteten.

pH Cell-detox - en booster vilken avgiftar cellerna och långsiktigt tillför nytt liv till trött och livlös hud.

Tetrapeptid-30 - har kraftfull effekt för att ge en ljusare hudton pga sitt unika förhållningssätt. Tetrapeptid-30 reducerar effektivt UVB-påverkad melanogenes i keratinocyterna genom att reducera POMC/-MSH samt interleukin - en grupp av cytokoner (sekreta protein– och signalmolekyler) genetiskt uttryck som påverkar immunsystemet.

Neuro-light - reducerar pigmentering genom att reglera neuropeptidsubstans P vilken triggar syntesen och transporten av melanin till keratinocyterna vilket deltar i att ge en jämn hudton.

Hyaluronsyra - ger en omedelbart återfuktande ”boost” till huden och skapar en välmående hudbarriär.

Pris: 998:-

 

50ml SPOT ON moisture balance w500

SPOT ON moisture balance

En snabbabsorberad fuktgivande kräm för ung hud med en unik kombination av aktiva ingredienser. Den är framförallt framtagen för att ge en lättviktig fukttillförsel samtidigt som den ger en matt finish. 

SPOT ON moisture balance innehåller bl.a. Linsfröextrakt - denna naturliga aktiva ingrediens är rik på oligosaccarider. De multifunktionella egenskaperna från detta extrakt minskar risken att förstorade porer utvecklas framför allt på näsan och i pannan pga ökad sebumproduktion samt skapar en jämnare hudton och hudstruktur.

 

Pris: 268:-

 

 

50ml SOS repair cream w300

SOS repair cream

SOS repair cream skyddar huden mot fukt– och fettförlust och förser huden med fukt och ökad komfort då huden är mycket torr och känslig.

SOS repair cream innehåller bl a sheasmör, panthenol samt rooibos extrakt.

Rekommenderas till alla hudtyper, men framförallt om du har en väldigt torr eller känslig hud.

Appliceras morgon och/eller kväll eller vid behov.

Pris: 428:-

 

Hitta din lokala pHformula-salong här
UPP